HOME     DESPRE SPARTHERM      PRODUSE     DISTRIBUITORI     FILME DE PREZENTARE      CONTACT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                             

 

 

  Despre firma Spartherm   Tehnologie la cel mai inalt nivel  

 

 

                                             

 

 

  Brosuri / download  

Spartherm investeste constant in noi tehnologii si in utilaje noi, pentru a putea lucra intr-un mod optim si economic. Aparatura de ultima generatie include de exemplu, o instalatie de sablare-grunduire si vopsire care a fost instalata in termen de sase luni intr-o sala care a fost construita special pentru acest scop. O banda rulanta de suprafata ce necesita mai mult de 1200 de mp de spatiu liber. Capacitatea portanta a acestor transportoare este de 250 kg. In prima statie de instalare interconectare, subansamblele, usile, etc sablate si "bombardate" cu margele foarte mici din otel. Asta ar putea suna neprofesionist, dar in ceea ce priveste mediul si aspectele legate de energie, acest lucru este cu atat mai bine ca alternativa la sablarea cu nisip. Instalatia noastra nu produce particule fine de praf. Margelele mici din otel sunt trase din optsprezece unghiuri diferite.

Dupa acest pas, componentele sunt transportate automat in camera de scufundare. In aceasta camera retrasa, stau pana la patru subansamble, intr-un tanc de 2m, in baie profunda si cu un timp de ciclu de sase minute, prevazut cu o protectie la coroziune ecologica. Dupa o distanta de 10m de scurgere, componentele sunt introduse direct in canalul de 18m de uscare, in care exista o temperatura constanta de 80 Celsius. Pentru aceasta distanta, banda rulanta are nevoie de inca trei minute. Ulterior, componentele ajung la o cabina de pulverizare inchisa, in care se finiseaza final. Partile vizibile ale semineului sunt manual stropite cu pana la patru straturi diferite. De acolo, componentele sunt din nou trimise la un canal de uscare fiind de treisprezece metri lungime, pentru a urma sa fie trimis la aprovizionarea cu argila refractara.

In Polonia, am investit intr-o instalatie de bobina. In acest scop, am a fost construita o hala noua, si amenajate 11.000 mp de spatii adiacente. Aceasta sala adaposteste linia bobina care este de 28 m lungime si 2,5 m latime. Bobinele sunt rulouri cu foi de otel, care sunt anulate, indreptate intr-un laminor cu 100 de role. Greutatea bobinelor "se afla are intre 9 si 11 de tone si dispune de cca. 220 m de tabla de otel cu o grosime de 3 mm. Linia poate fi operata la o viteza de 60 m pe minut. Stocul de materii prime contine permanent cca. 400 de tone de otel. Un pod rulant cuprinde hala complet, in vederea furnizarii de masini si stocuri. La sfarsitul acestei sectiuni, exista o linie de taiere controlata de computer, stivuirea se face in foi avand o lungime de 3 si o latime de 1,5 m, intr-un stoc de otel de foi. De acolo, cele trei linii sunt incarcate intr-un mod controlat de computer. Dintr-un centru de control, aceste linii sunt alimentate cu programe ce lucreaza intr-un mod complet automatizat, in incarcare, in prelucrarea si de-stivuire. Aceste trei linii de lucru 24 ore pe zi, 340 zile pe an si poate fi, de asemenea, verificate si controlate prin intermediul unei linii de date din orice loc din lume. In prezent, mai mult de 1.000 de programe diferite de taiere sunt executate acolo.

 

 

 

 

             

 

 

  Productie    

 

 

             

 

 

             

 

 

             

 

 

             

 

 

             

 

 

             

 

 

             

 

 

             

 

 

             

 

 

             

 

 

             

 

 

             

 

                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
             

   
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 

 

                                             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LINKURI UTILE      DISTRIBUITORI      CONDITII      CONTACT